Evenementenkaart

WHD2016-evenementenkaart
Download de evenementenkaart (PDF)

Download map

Openingstijden

Evenemententerrein Wereldhavendagen

Het evenemententerrein is geopend op:

 • Vrijdag  1  september 10.00 – 18.00 uur
 • Zaterdag 2  september 10.00 – 18:00 uur en 21:00 – 22.45 uur
 • Zondag  3 september 10.00 – 18.00 uur

Verkoopbalie bij het ss Rotterdam

Excursietickets zijn vanaf maandag 21 augustus om 12.00 uur online te bestellen op deze website.

Tijdens het evenement is er een informatiepunt en excursieverkoopbalie op Katendrecht, bij het ss Rotterdam, gelegen aan de 3e Katendrechtsehoofd. Hier bevindt zich tevens het vertrekpunt voor de meeste excursies.Op de Wilhelminapier, ter hoogte van de Rijnhavenbrug, kun je terecht bij de verkoopbalie voor de laatste excursietickets.

De informatie- en verkoopbalies voor excursietickets zijn geopend op: Katendrecht van 08:00 tot 18:00 uur
Wilhelminapier van 10:00 tot 18:00 uur.

Tickets

Het evenemententerrein van de Wereldhavendagen is gratis toegankelijk. Voor excursies de haven in dien je wel een ticket te kopen. De excursiekaarten kun je vanaf maandag 21 augustus om 12:00 uur bestellen via www.wereldhavendagen.nl. Daarnaast kun je vanaf 1 september kaarten kopen bij het informatiepunt/excursieverkoopbalie op Katendrecht, bij het ss Rotterdam of bij de last minute balie op de Wilhelminapier, ter hoogte van de Rijnhaven.

Let op:

 • Gekochte tickets worden niet retour genomen of geruild.
 • Betaling is alleen mogelijk via pin (op locatie bij de kassa).
 • Betaling online kan via IDEAL of creditcard
 • Telefonisch reserveren  is niet mogelijk.
 • Wereldhavendagen werkt met e-tickets. Bij iedere online bestelling ontvang je direct een bevestigingsmail waarbij je via de link je tickets kunt downloaden. Print deze uit en neem het mee naar de vertrek locatie. Je kunt je tickets ook tonen op je mobiel.
 • Je kunt maximaal 6 tickets per excursie bestellen.  

Onze kaartverkoop helpdesk is vanaf maandag 21 augustus bereikbaar op werkdagen van 10:00-17:00 uur. Telefonisch via 085-4872112 of per mail via wereldhavendagen@festivaltickets.nl

Legitimatieplicht

Neem je paspoort, rijbewijs of identiteitskaart mee als je op excursie gaat. Zonder legitimatie mag je de haventerreinen niet betreden.  Binnen een enorm haven- en industriecomplex als Rotterdam is het waarborgen van veiligheid een topprioriteit. Dit gaat gepaard met uitgebreide veiligheidsmaatregelen, waaronder de legitimatieplicht.

Route

Met de auto

Kom je met de auto van buiten de stad? Parkeer dan op een van de P+R-terreinen aan de rand van Rotterdam met aansluiting op de metro of tram. Alle locaties van de Wereldhavendagen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op www.rotterdam.nl/overzichtprterreinen vind je alle P+R-terreinen.
Meer informatie over wegwerkzaamheden in en romdom Rotterdam kun je vinden op www.rotterdamonderweg.nl.

Met de fiets

Wie met de fiets naar het evenement komt, kan deze stallen in de speciaal ingerichte rijwielstalling aan de voet van de Erasmusbrug aan de noord- en zuidzijde. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de OV-fiets die beschikbaar is bij Centraal Station.

‘Pendel’ bus Katendrecht

Om bij het vertrekpunt van de busexcursies op Katendrecht te komen kun je gebruik maken van RET bus 77. Daarnaast is er een extra pendelbus beschikbaar tussen Metrostation Rijnhaven en het ss Rotterdam.

Met het OV Plan je reis met het openbaar vervoer door gebruik te maken van de Wereldhavendagen reisplanner hieronder.

Spoordeelwinkel NS
Bezoek de Wereldhavendagen en maak gebruik van dit combinatieticket. Hiermee reis je met de trein en metro/tram naar het evenemententerrein en verplaats je je over het terrein met een rittenkaart van de veerdienst over het water. meer informatie over de samengestelde NS-actie vind je in de Spoordeelwinkel. 

Oad
In samenwerking met onze vervoerspartner Oad wordt er tijdens de Wereldhavendagen een vijftal busreizen aangeboden vanuit het hele land om de Wereldhavendagen te bezoeken. Kies uit meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland en stap in de luxe bus van Oad en laat je volledig ontzorgen, zodat je optimaal kan genieten van een dagje uit. Meer informatie over de busreizen vind je onder het arrangementenaanbod van Oad.

Met de metro & tram

In de Rotterdamse metro & tram heb je een OV-chipkaart nodig. Laad vooraf saldo of een reisproduct (RET 1 dag reizen) op je OV-chipkaart via www.ov-chipkaart.nl. Een wegwerpchipkaart voor eenmalig gebruik is te koop in de automaten op alle metrostations en bij de Servicepunten van de RET (zie www.ret.nl ). Hieronder kunt u de stations vinden van het openbaar vervoer nabij de evenementenlocaties.

Routes: Parkkade, Westerkade, Veerhaven, Willemskade, Willemsplein

 • Tramlijn 7, halte Willemskade
 • Tramlijn 7, halte Westplein
 • Tramlijn 8, halte Vasteland
 • Tramlijn 8, 20, 23, 25, halte Leuvehaven
 • Tramlijn 8, halte Euromast / Erasmus MC
 • Metrolijn D / E, station Leuvehaven *

Erasmusbrug

 • Tramlijn 7, halte Willemsplein
 • Tramlijn 8, 23, 25 halte Leuvehaven
 • Metrolijn D / E, station Leuvehaven en Wilhelminaplein *

Wilheminakade

 • Tramlijn 20, 23, 25, halte Wilhelminaplein
 • Metrolijn D / E, station Wilhelminaplein *

Rijnhaven

 • Metrolijn D / E, station Wilhelminaplein en Rijnhaven *

Katendrecht

 • Metrolijn D / E, station Rijnhaven *
 • Bus 77, halte Katendrechtse Hoofd en het ss Rotterdam

Met de bus

Met de bus Opstappunten voor de metro zijn vanuit Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee en Zeeland naar Rotterdam Zuidplein uitstekend te bereiken met de buslijnen van  Connexxion.

Vanuit Zeeland

 • Buslijn 395, naar Rotterdam Zuidplein
 • Buslijn 133 en of buslijn 102

Vanuit Hoeksche waard/Goeree-Overflakkee en Voorne Putten Rozenburg

 • R-net 436/437 hoogfrequente en snelle verbinding, vanuit o.a. Ouddorp, Stelledam, Middelharnis
 • Buslijn 104, vanuit o.a. Ouddorp, Stellendam, Hellevoetsluis
 • Buslijnen 160, 166,171,172.

De belangrijke aansluitingen op bovengenoemde buslijnen zijn op onder meer busstation Heinenoord, Numansdorp A29 P+R Den Bommel, Metrostation Zuidplein, Dordrecht CS, Stellendam en Renesse.

Vervoer over water

 

Veerdienst

Het evenemententerrein van de Wereldhavendagen is erg groot. Maak daarom gebruik van de veerdienst. Die brengt je snel van noord naar zuid. Wel zo makkelijk. Tickets zijn aan boord verkrijgbaar. Prijs bedraagt € 1,- per halte.
De veerdienst wordt verzorgt door De Tenders.

Haltes

 • Veerdienst gele lijn: Katendrecht ‘K2’ (bij het ss Rotterdam) – Rijnhaven ‘R’ (bij Hotel New York) – Westerkade/Parkkade ‘W’

Waterbus

Verplaatsen middels de Waterbus is ook mogelijk. De Waterbus biedt een makkelijke verbinding vanuit diverse gemeenten om naar de Wereldhavendagen te komen. De Waterbus accepteert de OV-Chipkaart maar verkoopt aan boord ook losse tickets. Kijk voor prijzen en tijden op www.waterbus.nl

Haltes

 • Waterbus paarse lijn: Lijn 18 > Willemskade (bij Spido) – Katendrecht ‘K3’ (bij het ss Rotterdam) – St. Jobshaven – Heijplaat/RDM <
 • Waterbus blauwe lijn: Lijn 20 > Willemskade (bij Spido) – Krimpen a/d IJssel – Ridderkerk – Alblasserdam – H.I. Ambacht – Papendrecht – Dordrecht <

Pendeldienst – De haven in

Er vaart een pendeldienst op zaterdag en zondag naar diverse locaties in de haven.

Haltes

 • Pendeldienst oranje lijn: > Katendrecht ‘K2’ (bij het ss Rotterdam) – Stichting Museum De Delft – Heijplaat/RDM
  Prijs €2,50 p.p.

Op zaterdag is er tevens een verbinding vanaf Heijplaat/RDM naar M4H mogelijk.

Ook kunnen bezoekers gebruik maken van een snelle pendelboot tussen Rotterdam en EIC Rozenburg, waarbij je vanaf het water een prachtig beeld van de haven krijgt.

Haltes

 • Pendeldienst groene lijn: > Willemskade (bij Spido) – Vlaardingen – EIC Mainport Rotterdam <

 

Gratis Pendeldienst

Dit jaar verzorgen onze partners Ford Dealer Ardea Auto en NL Mobility weer een pendeldienst. De diensten pendelen van de Parkkade naar het Willemsplein én van het Willemsplein via het begin van de Wilhelminapier naar Katendrecht en terug. Deze pendel is voor iedereen toegankelijk.

Haltes

Ardea Auto > Willemsplein – Laden/Losplaats Luxor Theater – Katendrecht

Ardea Auto > Katendrecht – Taxistandplaats Nhow Hotel – Willemsplein

NL Mobility > Parkkade – Westerkade – Willemsplein <

 

Zeg ook Tot ziens! tegen je afval

We hoeven nooit écht afscheid te nemen van afval. Want van alles wat we scheiden, kunnen we weer mooie, handige en nuttige dingen maken. Door afval goed te scheiden, kunnen grondstoffen opnieuw gebruikt worden en blijft er minder restafval over. En dat is beter voor het milieu. Gooi je afval tijdens de Wereldhavendagen daarom gescheiden weg bij de speciale afvaleilanden die je overal ziet staan. En zie het weer terug als iets nieuws. Samen houden we de stad schoon!

Vragen

 • Algemeen

 • Wanneer is het evenemententerrein geopend?

  Op vrijdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur. Op zaterdag van 10.00 – 18:00 uur en 21:00 – 22.45 uur. Op zaterdagavond verzorgt de Wereldhavendagen een spetterende show op de Maas met aansluitend vuurwerk. Aanvang is ca. 20.30 uur.

 • Wanneer is het programma voor de Wereldhavendagen 2017 bekend?

  Het eerste deel van het programma van de Wereldhavendagen 2017 staat vanaf 17 juli op de website. Houd de website en onze social media kanalen regelmatig in de gaten, want er volgen hierna nog een aantal updates. De (online) kaartverkoop voor de excursies start op maandag 21 augustus om 12:00 uur.

  Tijdens het evenement bevindt de informatie- & verkoopbalie zich op Katendrecht, bij ss Rotterdam, gelegen aan het 3e Katendrechtse Hoofd. Tevens staan er op de Wilhelminapier, ter hoogte van de Rijhavenbrug een last minute balie. Hier kan je terecht voor de laatste excursietickets.

  Openingstijden Informatie- & Verkoopbalie alle dagen 8:00-18:00 uur. Last-minute balies van 10:00-18:00 uur.

 • Wanneer vindt de Wereldhavendagen plaats?

  De Wereldhavendagen vindt plaats op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 september 2017.

 • Wat zijn de stremmingstijden tijdens de Wereldhavendagen?

  De stremmingstijden worden niet door de Wereldhavendagen bekend gemaakt. De (Rijks)Havenmeester van Rotterdam informeert de scheepvaart over bijzonderheden in en rondom het evenementengebied door middel van een ‘Bekendmaking aan de Scheepvaart’. De zogenaamde ‘Bassen’. De ‘Bassen’ staan op de website van het Havenbedrijf Rotterdam of  klik hier.

 • Bekijk alle vragen

 • Arrangementen

 • Waar te kijken wanneer ik met een grote groep de Wereldhavendagen wil bezoeken?

  De Wereldhavendagen bezoeken met een grote groep is zeker mogelijk. Groepsboekingen kunnen gemaakt worden vanaf 7 personen. Stuur hiervoor een e-mail aan zakelijk@wereldhavendagen.nl.

 • Excursies

 • Hoe kan ik excursiekaarten kopen?

  De verkoop van excursiekaarten start maandag 21 augustus vanaf 12.00 uur via deze website. Je kunt betalen met Ideal, VISA of Mastercard. Kaarten kunnen ook gekocht worden bij de informatie- en verkoopbalie op Katendrecht, bij het ss‑Rotterdam, gelegen aan het 3e Katendrechtse Hoofd.

  Tevens staan er op de Wilhelminapier, ter hoogte van de Rijnhavenbrug een last-minute balie. Hier kan je gedurende het evenement terecht voor de (laatste) excursietickets.

  Excursiekaarten kunnen alleen per pin betaald worden. Het is niet meer mogelijk om kaarten telefonisch te reserveren of contant te betalen.

 • Hoe kan ik excursiekaarten kopen?

  Heb je al eerder een account aangemaakt, dan kan je inloggen met het e-mailadres en wachtwoord. Let op: Let op: Voor het ticketverkoop systeem dien je apart in te loggen. Dit is niet gekoppeld aan jouw mijn WHD account.

  Registeren
  Na het invullen van het registratieformulier, kom je op de pagina met een overzicht van de bestelling en daar kun je een betaalmethode selecteren. je ontvangt ook een email met een link waarmee het account wordt geverifieerd. Dit wachtwoord en je e-mailadres vormen jouw persoonlijke inlogcode, waarmee je op ieder moment opnieuw kaarten kunt aanschaffen of opnieuw kunt downloaden. Het wachtwoord kun je te allen tijden wijzigen.

  Inloggen via Facebook Connect
  Op de inlog pagina van de ticketshop bevindt zich de optie “Log in via Facebook”. Wanneer je bent ingelogd op Facebook, kan je door op de blauwe “Facebook Log In” knop te klikken meteen een account aanmaken of inloggen op je bestaande ticketshop account. Nadat je vervolgens de betaalmethode hebt geselecteerd en de betaling is afgerond kan je de tickets downloaden via de download pagina. Ook wordt een e-mail met een download link gestuurd naar het e-mailadres waarmee het Facebook account is opgezet. Wanneer je bent uitgelogd op Facebook, dan verschijnt een pop-up scherm na het klikken op de knop “Facebook Log In” en wordt je gevraagd om de gebruikersnaam en wachtwoord van het Facebook account in te vullen. Na het invullen van deze gegevens kan je meteen tickets bestellen.

 • Hoe werkt de online kaartverkoop?

  Nadat je tickets hebt geselecteerd kom je in het Inlog / Registratiescherm. De volgende pagina is een orderbevestiging. Je kan hier je bestelling controleren en indien nodig aanpassen. Een order dient binnen 15 minuten te worden afgerond. De timer rechts in het venster geeft aan hoeveel tijd er nog over is.

  In dit venster kies je voor een betaalmethode en klik je op “Verder” klikken om af te rekenen. De gebruiksvoorwaarden moeten worden geaccepteerd door een vinkje bij ‘I Accept’ te zetten. Nadat de betaling is afgerond verschijnt in het venster een download knop waarmee het e-ticket gedownload kan worden. Je ontvangt ook een e-mail met daarin een download link naar de e-ticket(s).

 • E-ticket kwijt?

  Ben je je bevestigingsmail met de downloadlink kwijt of ben je vergeten om je eticket(s) te downloaden? Via je je account kan je de eticket(s) opnieuw downloaden.

 • Wat is een e-ticket en hoe werkt het?

  Wij werken met e-tickets, zodat je niet meer in de rij hoeft te staan bij de kassa. Na je aankoop kan je meteen de e-ticket(s) downloaden.

  Dit e-ticket is je toegang tot de excursie. Zorg dat je de eticket kan tonen op de vertreklocatie. Je kan de eticket op je telefoon tonen of uitprinten. Voor aanvang van de excursie wordt de barcode van het e-ticket gescand. Om de PDF-bijlagen te openen heb je het gratis computerprogramma Adobe Reader nodig. Download Adobe Reader via de website van Adobe www.adobe.com. De unieke barcode kan in alle gevallen maar één keer gebruikt worden. Dupliceren van e-tickets is daarom zinloos. Let erop dat de barcode scanbaar blijft: pas op met vouwen, vuil en vocht.

  De e-mail die ter bevestiging van je aankoop naar je verzonden is, is geen e-ticket. Een print van alleen deze bevestiging is geen toegangsbewijs tot de excursie.

 • Ik heb geen email ontvangen na het afronden van mijn bestelling, wat nu?

  Controleer de spam-filter in het geval je geen bevestiging van de aankoop in je inbox ontvangen hebt. Soms komen de e-mails met de tickets hier terecht. Heb je het juiste email adres opgegeven, controleer dan of je daadwerkelijk de bestelling afgerond hebt, door de afschrijvingen van je bank te controleren. Kijk ook op https://wereldhavendagen.stager.nl/web/users/tickets of je bestelling daar klaar staat. Heb je wel betaald, maar niets ontvangen? Neem dan contact op met support@stager.nl. Voor alle andere vragen kan je contact opnemen met wereldhavendagen@festivaltickets.nl.

 • Ik heb geen printer. Wat nu?

  De tickets kunnen ook van een telefoon worden gescand.
  Onder vermelding van je transactienummer en e-mailadres of achternaam kan je je bestelling ook afhalen bij de informatie- verkoopbalie op Katendrecht, bij de ss Rotterdam, gelegen aan het 3e Katendrechtsehoofd.

 • Waar vind ik de prijzen voor de excursies?

  De prijzen staan bij iedere excursie vermeld. De excursies kun je allemaal online vinden.

 • Zijn er extra kosten verbonden aan het online kopen van excursiekaarten?

  Ja, wij berekenen de transactiekosten per bestelling door. € 1,90 per transactie.

 • Voor hoeveel mensen kan ik kaarten kopen?

  Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen aan excursies deel te nemen, kun je per excursie maximaal 6 kaarten bestellen. Wil je meer kaarten bestellen, kijk dan onder groepsboekingen op de zakelijke pagina van onze website.

 • Tot wanneer kan ik kaarten voor een excursie kopen?

  Online kun je tot een kwartier voor aanvang van de excursie een ticket kopen.

  Tevens kun je last minute kaarten kopen op de volgende locaties:
  • Bij de informatie- en excursieverkoopbalie op Katendrecht, bij de ss‑Rotterdam, gelegen aan het 3e Katendrechtsehoofd en bij de last minute balie:
  • Bij de last-minute balie op de Wilhelminapier, ter hoogte van de Rijnhavenbrug

  De kassamedewerker kan je mededelen dat het aanschaffen van een ticket vlak voor vertrek niet meer mogelijk is. Houd hier rekening mee.

 • Ik wil liever niet online bestellen. Kan ik dan wel tickets kopen?

  Ja, je kunt tijdens het evenement tickets op de volgende locaties:

  • Bij de informatie- en excursieverkoopbalie op Katendrecht, bij de ss‑Rotterdam, gelegen aan het 3e Katendrechtsehoofd en bij de last minute balies:
  • Bij de last-minute balie op de Wilhelminapier, ter hoogte van de Rijnhavenbrug

 • Ik wil contant betalen, kan dat?

  Nee dat is niet meer mogelijk. Je kunt alleen met pin of creditcard betalen.

 • Hoe toegankelijk is het havengebied?

  Een aantal excursies is rolstoeltoegankelijk, let op het speciale icoon dat vermeld wordt. Aan de rolstoelen worden wel voorwaarden verbonden: het moeten sportrolstoelen of inklapbare rolstoelen zijn. Bij de overige excursies, m.n. de bus excursies, wordt er veel over de haventerreinen gelopen, vaak via trappen.

 • Geldt er een legitimatieplicht?

  Neem je paspoort, rijbewijs of identiteitskaart mee als je op excursie gaat. Zonder legitimatie mag je de haventerreinen niet betreden. (Kopie of foto op smartphone is niet toegestaan). Binnen een enorm haven- en industriecomplex als Rotterdam is het waarborgen van veiligheid een topprioriteit. Dit gaat gepaard met uitgebreide veiligheidsmaatregelen, waaronder de legitimatieplicht.

 • Geldt er een minimum leeftijd voor de excursies?

  Bij bepaalde excursies geldt een minimum leeftijd, dit wordt per excursie aangegeven. Houd hier rekening mee bij het bestellen van je excursiekaarten. Dit kan teleurstelling voorkomen. Tenzij anders wordt vermeld zijn kinderen t/m 3 jaar gratis, mits zij op schoot bij een volwassene zitten en mits er geen leeftijdsbeperking geldt.

 • Vanaf waar vertrekken de excursies?

  Busexcursies vertrekken op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf het busstation bij het ss‑Rotterdam, gelegen aan het 3e Katendrechtse Hoofd.

  Bootexcursies vertrekken voornamelijk vanaf ponton K1, K2 en K3 bij het ss-Rotterdam, gelegen aan het 3e Katendrechtse Hoofd. Er zijn een aantal excursies die vertrekken vanaf ponton R, gelegen op de Wilhelminapier bij Hotel New York en vanaf het Mullerhoofd.

  Bekijk je excursieticket voor de vertreklocatie van de door jou gekozen excursie.

  Let op: De excursies zijn alleen te bereiken met vervoer verzorgd door de Wereldhavendagen, tenzij anders vermeld!

 • Informatielijn / Helpdesk kaartverkoop vanaf 21 augustus:

  Informatielijn kaartverkoop: 085-4872112
  E-mail kaartverkoop: wereldhavendagen@festivaltickets.nl
  (Bereikbaar vanaf maandag 21 augustus 12:00 uur. Vanaf dinsdag 22 augustus is de helpdesk op werkdagen van 10:00-17:00 uur geopend.)

 • Kadeprogramma

 • Hoe kan ik mij verplaatsen tussen de verschillende kades?

  Veerdienst
  Het evenemententerrein van de Wereldhavendagen is erg groot. Maak daarom gebruik van de veerdienst. Die brengt je snel van noord naar zuid. Wel zo makkelijk. Tickets zijn aan boord verkrijgbaar. Prijs bedraagt € 1,- per halte.  De veerdienst wordt verzorgt door De Tenders.

  Haltes
  • Veerdienst gele lijn: Katendrecht ‘K2’ (bij het ss Rotterdam) – Rijnhaven ‘R’ (bij Hotel New York) – Westerkade/Parkkade ‘W’

  Pendeldienst
  Er vaart een pendeldienst op zaterdag en zondag naar diverse locaties in de haven.

  Haltes
  • Pendeldienst oranje lijn: > Katendrecht ‘K2’ (bij het ss Rotterdam) – Stichting Museum De Delft – Heijplaat/RDM
  Prijs €2,50 p.p.

  Op zaterdag is er tevens een verbinding vanaf Heijplaat/RDM naar M4H mogelijk.
  Ook kunnen bezoekers gebruik maken van een snelle pendelboot tussen Rotterdam en EIC Rozenburg, waarbij je vanaf het water een prachtig beeld van de haven krijgt.

  Haltes
  • Pendeldienst groene lijn: > Willemskade (bij Spido) – Vlaardingen – EIC Mainport Rotterdam

  Waterbus
  Verplaatsen middels de Waterbus is ook mogelijk. De Waterbus biedt een makkelijke verbinding vanuit diverse gemeenten om naar de Wereldhavendagen te komen. De Waterbus accepteert de OV-Chipkaart maar verkoopt aan boord ook losse tickets. Kijk voor prijzen en tijden op www.waterbus.nl

  Haltes
  • Waterbus paarse lijn: Lijn 18 > Willemskade (bij Spido) – Katendrecht ‘K3’ (bij het ss Rotterdam) – St. Jobshaven – Heijplaat/RDM
  • Waterbus blauwe lijn: Lijn 20 > Willemskade (bij Spido) – Krimpen a/d IJssel – Ridderkerk – Alblasserdam – H.I. Ambacht – Papendrecht – Dordrecht

 • Wanneer zijn de kades te bezoeken?

  Kadepresentaties en schepen aan de kade zijn op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur te bezoeken. Toegang is gratis.

 • Avondprogramma

 • Waar en wanneer is de zaterdagavondshow te volgen?

  Het hele spektakel is goed te volgen vanaf de Willemskade, de Erasmusbrug en vanaf de Holland Amerikakade, de Wilhelminapier (op deze kade bevindt zich een tribune). Het zaterdagavondprogramma begint op zaterdag 2 september vanaf  21.00 uur, aanvang 20:30 uur.

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

rotterdam-festivals koninklijke-marine