Vacatures

Projectleider Sponsoring, Zakelijk programma en Kadeprogramma Wereldhavendagen

De Wereldhavendagen is op zoek naar een energieke collega met aantoonbare ervaring in sales, sponsoring en netwerken. Wij zoeken iemand die in staat is samenwerkingsverbanden aan te gaan met zeer diverse partijen. En daarnaast ook goed is in het leiden van projecten, zowel inhoudelijk als financieel.
Het betreft het ontwikkelen van proposities voor de zakelijke markt en het kadeprogramma en het aantrekken van sponsoren. Affiniteit met de haven, het bedrijfsleven, Rotterdam en het productieproces van een evenement is voorwaarde om deze uitdagende functie goed uit te voeren.

Lees hier de volledige vacature (pdf)


Stagiair communicatie, social media & website

Om de bezoekers elk jaar opnieuw te bereiken, maar ook om de beleving en exposure van (sponsors en deelnemers van) de Wereldhavendagen te verlengen en vergroten, wordt (online) communicatie steeds belangrijker en jij kan hier ondersteuning bij bieden.
Jouw taken bestaan voornamelijk uit: content maken voor de social media kanalen van de Wereldhavendagen, teksten schrijven ten behoeve van de website, de website onderhouden en updaten, meedenken over concepting op het gebied van communicatie rondom de Wereldhavendagen 2017 en creatieve en inspirerende acties/PR-momenten bedenken en realiseren in samenspraak met sponsors en zakelijke deelnemers van de Wereldhavendagen.

Lees hier de volledige vacature (pdf)


Stagiair kernteam Wereldhavendagen

Je verricht tijdens je stageperiode allerlei taken binnen de organisatie die op dat moment belangrijk zijn.
Denk bijvoorbeeld aan het verrichten van (ondersteunende) kantoorwerkzaamheden, zoals het draaiboek (helpen) ontwikkelen, de info@ mail bijhouden, lezen en beantwoorden, communiceren met klanten en bezoekers, genodigdenlijsten samenstellen, uitnodigingen versturen, zorgen dat programmaboekjes verspreid worden, etc.;

Lees hier de volledige vacature (pdf)

Thema 2017

themavisual-liggend-grootWerelds!

Wat ooit als ééndaags evenement Maritiem ’78 is begonnen, is uitgegroeid tot Nederlands grootste jaarlijkse maritieme festival met honderdduizenden bezoekers verdeeld over drie volle dagen. In 2017 bestaat de Wereldhavendagen veertig jaar. Dit gaan we groots vieren met een werelds feest!

Een feest dat recht doet aan de grootsheid van de Rotterdamse haven. Want in Rotterdam… daar kom je de wereld tegen. Vooral op en langs de Nieuwe Waterweg met schepen en goederen van over de hele wereld. Maar ook met de vele toeristen uit alle windstreken, die zelf willen beleven hoe Rotterdam het verleden en toekomst samen laat werken.

Het mondiale Rotterdam zie je ook terug in de focus op innovatie. Hierdoor is en blijft de Rotterdamse haven de ‘smartest port’ en het episch logistiek centrum in Europa en ver daarbuiten. Waar startups, ondernemers en investeerders van over de hele globe in onze haven neerstrijken en daar meehelpen het net weer iets beter te doen dan de dag ervoor. Om zo voorop te lopen om wereldwijde uitdagingen als digitalisering en energietransitie op z’n Rotterdams aan te pakken.

Kortom, Rotterdam staat als wereldhavenstad op de kaart. Daar zijn we trots op. Dat gaan we vieren. Tijd dus om de mouwen op te stropen en er ter ere van veertig jaar Wereldhavendagen een grenzeloos mooi festival van te maken. Spectaculairder en meeslepender dan ooit tevoren… Werelds!

 

Hoofdsponsoren / Partners

Havenbedrijf Rotterdam

‘De Wereldhavendagen laten zien hoe veelzijdig en fascinerend de haven van Rotterdam is. De activiteiten bij de Erasmusbrug maken de haven zichtbaar in het hart van de stad.  Wie op excursie gaat naar een van de vele bedrijven in de haven zelf, ervaart wat er in de haven gebeurt en wat voor werk de haven biedt.’

Bezoek de website van Havenbedrijf Rotterdam


Allard Castelein
President-directeur Havenbedrijf Rotterdam


 

Rotterdam Festivals

‘Honderdduizenden bezoekers komen jaarlijks af op de Wereldhavendagen. Tijdens dit maritieme weekend vieren we de havenstad Rotterdam. Het is dan ook één van de belangrijkste evenementenweekends in Rotterdam. De internationale havenbedrijven in de stad, de spectaculaire schepen, het culturele vermaak aan het waterfront en in het centrum van de stad; daar kan Rotterdam met recht trots op zijn.’

Bezoek de website van Rotterdam Festivals

Johan Moermanrotterdam-festivals

Johan Moerman
Directeur Rotterdam Festivals

 

 


 

Koninklijke Marine

De wereldhaven Rotterdam, kan niet functioneren zonder veiligheid op zee. Een veilige zee is van belang voor de buitenlandse handel, een historisch pijler voor de welvaart van Nederland. De Koninklijke Marine staat, als Navy-Marine Corps Team, voor vrede en veiligheid op en vanuit zee, ver weg en dichtbij huis.

Zo houdt de marine in de wateren rond Somalië de zeeroutes vrij door piraterij te bestrijden. Maar ook worden marine-eenheden veelvuldig ingezet bij bestrijding van drugs-, mensen- en wapensmokkel en bij reddingsoperaties op zee. Dichter bij huis heeft de marine onder andere de taak de zee, kustwateren en havenmondingen mijnenvrij te houden en levert zij ondersteuning aan de grotere zeehavens van Nederland bij verhoogde terreurdreiging opdat de havenwerkzaamheden in dergelijke onverhoopte omstandigheden kunnen doorgaan, ter voorkoming van grote schade aan de economie. De Koninklijke Marine is voor uw veiligheid en het beschermen van de Nederlandse economie continue op afroep beschikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bezoek de website van de Koninklijke Marine

koninklijke-marine

Luitenant-kolonel der mariniers Jan ten Hove
Commandant Van Ghentkazerne

Partner Avondshow

House style - Logo - Van Oord Marine ingenuity - RGB - JPG

Connectivity partner

KPN_PL01_FC_POS

Sponsoren

Maersk Line 2.0Drukwerk

RB_logo_cmykFlash Logo

Schoo & Co logo - WHDABN AMRO

Boskalis

A4 NL + Rotterdam

Het team

Sabine Bruijnincx – Directeur

Marie-Louise Calame – (Vervangend) Projectleider

Margot Gerené – (Vervangend) Projectleider

Erik Schilderman – Junior Projectleider

Regine Wittenberg – Office manager 

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

rotterdam-festivals koninklijke-marine