Discovery Port Reporter op bezoek bij TEAM Terminal

8 augustus 2017

Met nog drie weken te gaan tot de 40e editie van de Wereldhavendagen, worden de bezoekers alvast online opgewarmd voor dit grootste maritieme evenement van Nederland. ‘Discovery Port Reporter’ Ferdinand heeft drie mini-documentaires gemaakt, die in aanloop naar het evenement worden gepubliceerd. Vandaag is de eerste aflevering over het bedrijf ‘TEAM Terminal’ online gegaan. Dit olie op- en overslagbedrijf is tijdens het evenement als excursie te bezoeken.

De mini-documentaires worden in samenwerking met Discovery Channel geproduceerd en via de online-kanalen van zowel de Wereldhavendagen als Discovery Channel uitgezonden. Iedere dinsdag wordt weer een aflevering online gezet. Ook tijdens de Wereldhavendagen zelf wordt dagelijks een videoverslag gemaakt, zodat bezoekers continue op de hoogte blijven van alles op, rond of achter de schermen van het maritieme evenement.

De videoverslagen zijn terug te vinden via Facebook, Twitter, Instagram en YouTube van de Wereldhavendagen en de sociale mediakanalen van Discovery Channel. Je kunt de 1e aflevering alvast hieronder vinden.

Aflevering 1

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

rotterdam-festivals koninklijke-marine