Verkoop excursies Wereldhavendagen van start

21 augustus 2017

Vandaag is de officiële kaartverkoop voor de excursies van de Wereldhavendagen gestart. De excursies vormen een belangrijk onderdeel van dit grootse maritieme evenement, dat op 1, 2 en 3 september op de kades rond de Erasmusbrug in Rotterdam wordt georganiseerd.

De excursies bieden voor de bezoekers van de Wereldhavendagen de mogelijkheid om, naast een bezoek aan het gratis evenemententerrein, ook een kijkje achter de schermen van de moderne wereldhaven van Rotterdam te krijgen. Bezoekers krijgen tijdens de excursies onder andere de mogelijkheid om de verkeerscentrale van de haven te bezoeken, een vaartocht te maken met diverse schepen of een kijkje te nemen bij één van de gigantische container- en olieopslagterminals.

Voor de excursies wordt een kleine vergoeding gevraagd, de rest van het evenemententerrein is gratis te bezoeken. Het is de verwachting dat de meest populaire excursies op korte termijn zijn volgeboekt. Bezoekers wordt aangeraden om niet te lang te wachten, met het vastleggen van hun excursie.

De excursies vertrekken tijdens de Wereldhavendagen vanaf het terrein van het ss Rotterdam in Katendrecht.

Hoe kan ik excursiekaarten kopen?

Heb je al eerder een account aangemaakt, dan kan je inloggen met het e-mailadres en wachtwoord. Let op: Let op: Voor het ticketverkoop systeem dien je apart in te loggen. Dit is niet gekoppeld aan jouw mijn WHD account.

Informatielijn / Helpdesk kaartverkoop vanaf 21 augustus:

Informatielijn kaartverkoop: 085-4872112
E-mail kaartverkoop: wereldhavendagen@festivaltickets.nl
(Bereikbaar vanaf maandag 21 augustus 12:00 uur. Vanaf dinsdag 22 augustus is de helpdesk op werkdagen van 10:00-17:00 uur geopend.)

Meer antwoorden op ‘veel gestelde vragen vind je hier‘.

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

rotterdam-festivals koninklijke-marine