Vacature Projectleider Sponsoring, Zakelijk programma en kadeprogramma Wereldhavendagen

8 maart 2017

Ben je een zakelijk projectleider die een sterke affiniteit heeft met het bedrijfsleven en de Rotterdamse haven? Heb je ervaring in sales en sponsorwerving en is netwerken je tweede natuur? Hou je van het werken met targets en ben jij gastvrij? Ambieer je een projectleidersfunctie en ben je goed in het uitwerken van concepten en proposities? Dan is de functie van Projectleider Sponsoring, Zakelijk programma en Kadeprogramma Wereldhavendagen wellicht jouw nieuwe uitdaging.

Wat ga je doen?
Ter versterking van de reguliere werkzaamheden van de organisatie zoeken wij een energieke collega met aantoonbare ervaring in sales, sponsoring en netwerken. Wij zoeken iemand die in staat is samenwerkingsverbanden aan te gaan met zeer diverse partijen.
En daarnaast ook goed is in het leiden van projecten, zowel inhoudelijk als financieel.
Het betreft het ontwikkelen van proposities voor de zakelijke markt en het kadeprogramma en het aantrekken van sponsoren. Affiniteit met de haven, het bedrijfsleven, Rotterdam en het productieproces van een evenement is voorwaarde om deze uitdagende functie goed uit te voeren.

Bekijk de volledige vacature hier met meer informatie over de functie eisen en bijbehorende competenties.

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

rotterdam-festivals koninklijke-marine