Thema voor 40e editie Wereldhavendagen bekend!

8 december 2016

3mm Themavisual 2017 DEFTijdens de Dag van de Haven is het thema van de Wereldhavendagen 2017 onthuld. De jubileumeditie, die op 1, 2 en 3 september plaatsvindt, krijgt het thema ‘Werelds’ mee. De organisatie maakte eveneens bekend dat KPN als Connectivity-partner aan de Wereldhavendagen is verbonden.

Wat ooit als ééndaags evenement Maritiem ’78 is begonnen, is uitgegroeid tot Nederlands grootste jaarlijkse maritieme festival met honderdduizenden bezoekers verdeeld over drie volle dagen. In 2017 bestaat de Wereldhavendagen veertig jaar. Dit gaan we groots vieren met een werelds feest!

Tijdens de Wereldhavendagen zullen de bezoekers ook veel gemak en plezier ondervinden van het feit dat KPN zich als Connectivity en ICT partner aan het evenement heeft verbonden. Zo wordt er een aantal hotspots gecreëerd met gratis wifi. Ook komen er ‘reload en relax’ plekken, waar in een comfortabele setting de mobiele telefoon gratis opgeladen kan worden. Daarnaast wordt de aanwezigheid van de Wereldhavendagen op de sociale media met behulp van KPN geïntensiveerd.

Over de Wereldhavendagen

De Wereldhavendagen is het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland. Het evenement wordt in 2017 voor de 40e keer georganiseerd en vindt plaats op 1, 2 en 3 september. Bezoekers van jong tot oud kunnen naast scheepsbezichtigingen, demonstraties op het water en presentaties van havenbedrijven, onder andere genieten van een uitgebreid cultureel programma. In 2016 trok het evenement ongeveer 380.000 bezoekers.

Themabeeld 2017

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

rotterdam-festivals koninklijke-marine