Studenten van Plint010 helpen het team van de Wereldhavendagen!

28 maart 2017

Op 1 t/m 3 september 2017 gaat het wel bekende evenement de Wereldhavendagen van start. Dit jaar vindt de 40e editie van de Wereldhavendagen plaats en dat gaan we groots vieren met een wereld(s) feest! Het thema voor dit jaar van de Wereldhavendagen is dan ook ‘Werelds!’.

”Wij zijn vier tweedejaars studenten die Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs volgen aan Hogeschool Inholland in Rotterdam. Er is ons de kans geboden om iets extra’s te doen naast de opleiding, namelijk het meehelpen organiseren van de Kick-off van de Wereldhavendagen, dat 6 april plaatsvindt! Deze kans hebben wij met beide handen aangepakt. Wij werken vanuit Plint010, dit is een hybride leer- en werkomgeving. Een plek die leren en werken met elkaar verbindt.

Wij geloven dat dit een unieke en leerzame ervaring is die wij niet zomaar voorbij konden laten gaan. Zelf krijgen wij via onze opleiding onderdelen mee vanuit de evenementenwereld, dit is voornamelijk theoretisch. Er zit volgens ons een wereld van verschil tussen theorie en praktijk. Daarom willen wij niet alleen die theoretische kant, maar ook de praktische kant ontdekken.

Die praktische ervaring biedt Stichting Wereldhavendagen aan ons. Het team van  de Wereldhavendagen betrekken ons helemaal bij de organisatie van de Kick-off. We worden gezien als een verlengstuk van de organisatie en niet als een student. Dit motiveert ons enorm om dit project tot stand te brengen.”

Valerie Beekman ,Danique van der Hoeven, Angela Hofman, & Ewout Haagsman

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

rotterdam-festivals koninklijke-marine