Flash Private Mobile Networks sponsort opnieuw de Wereldhavendagen

31 juli 2017

* Een evenement als de Wereldhavendagen, met zo’n 400.000 bezoekers en drie dagen gevuld met nautische demo’s, excursies en een grote avondshow, vraagt om een geoliede productie. Communicatie speelt hierin een cruciale rol.

Om de veiligheid van bezoekers, medewerkers en vrijwilligers te garanderen en ook van deze 40e editie van de Wereldhavendagen een succes te maken, wordt gebruik gemaakt van de slimme communicatieoplossingen van Flash Private Mobile Networks. Flash sponsort op verzoek van de organisatie van de Wereldhavendagen de benodigde portofoons, basisposten en repeaters.

Naast slimme communicatieoplossingen levert Flash een drietal zogenoemde Flash Smart Eye-cameramasten voor 24/7 camerabewaking, ten behoeve van crowd control. Het is voor het productieteam en de beveiliging namelijk van belang om continu te monitoren of het op bepaalde locaties niet te druk wordt.

Over Flash Private Mobile Networks

Flash Private Mobile Networks verbindt bedrijven, mensen en systemen op een slimme manier. Haar branche specifieke ervaring stelt Flash in staat om bedrijfs- en communicatieprocessen integraal te bekijken én te doorgronden. Flash kijkt daarbij verder dan traditionele spraak- en datacommunicatie. In alle oplossingen staat een stabiel Private Mobile Network centraal.

Dankzij het Full Service Concept van Flash Private Mobile Networks is het mogelijk om de zorg voor communicatie geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Of het nu gaat om portofoons óf private netwerken. Het Full Service Concept van Flash bestaat onder andere uit het Flexibel Huren van apparatuur, Modulaire Servicevormen voor service op maat, het Online Klantenportal voor real-time beheer van de communicatievloot en Service Management als de toegevoegde waarde in service.

www.flash-privatemobilenetworks.com

Flash Logo

 

 

* Dit is een gesponsord artikel

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

rotterdam-festivals koninklijke-marine