Een ‘wereldse’ ervaring als vrijwilliger!

10 mei 2017

Ieder eerste weekend van september staat Rotterdam geheel in het teken van de haven. Op 1, 2 en 3 september 2017 viert de Wereldhavendagen samen met haar hoofdsponsors/-partners en deelnemers haar 40e editie. Een prachtig jubileum die niemand kan ontgaan.

Het thema van de Wereldhavendagen 2017 is Werelds!
“We willen hiermee laten zien dat de haven van Rotterdam in de wereld staat en daarmee de wereld in Rotterdam. Het is de haven waar innovatie voorop staat en dat willen we tijdens het evenement zeker laten zien. We gaan daarnaast tijdens deze jubileumeditie de nadruk leggen op een fantastisch groot showprogramma op de zaterdagavond. Daarbij gaan we de geluiden van over de hele wereld in de show samen laten komen”, aldus Sabine Bruijnincx – directeur Stichting Wereldhavendagen.

Het verstevigen van de band tussen haven, stad en haar natuurlijke achterland is waar de Wereldhavendagen om draait. Daarnaast sluit het thema ‘Werelds’ mooi aan op de diversiteit waar Rotterdam als stad over beschikt. Het biedt (haven)bedrijven de mogelijkheid om bezoekers een kijkje in de keuken te geven. De organisatie biedt dit jaar een unieke kans om het team tijdens deze speciale editie te mogen versterken.
Ben jij op zoek naar een ‘wereldse’ ervaring? Wordt dan vrijwilliger!

Kom je ons helpen?
Ook dit jaar zijn we voor de Wereldhavendagen weer op zoek naar vrijwilligers. Als vrijwilliger kun je meedoen als publieksbegeleider (informatieverstrekker infocontainer / reisbureau / ponton), als bootbegeleider en als WPC excursie begeleider (alleen op zaterdag en zondag). Daarnaast zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen in de kindertent. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid op een mooie locatie komt te werken.

Als dank voor je inzet ontvang je een VVV-bon voor elke dag die je hebt gewerkt en uiteraard wordt je voorzien van een lunchpakket, koffie/thee en frisdrank.

Aanmelden
Wil je vrijwilliger worden tijdens de Wereldhavendagen? Stuur dan een e-mail naar wereldhavendagen@portofrotterdam.com. Bij het aanmelden geef je in ieder geval antwoord op de volgende vragen:

  • Welke functie zou je willen vervullen?;
  • Welke dagen tijdens de Wereldhavendagen ben je beschikbaar?;Wereldhavennacht

Als vrijwilliger word je uitgenodigd om de Wereldhavennacht bij te wonen op zaterdag 2 september 2017. Vanaf Cruise Terminal Rotterdam kun je de show op het water met afsluitend vuurwerk op een unieke locatie beleven.

Algemene informatie
Voor algemene informatie over het evenement kun je terecht op de website van de Wereldhavendagen, www.wereldhavendagen.nl. Daarnaast is de Wereldhavendagen actief op verschillende social media kanalen.

Bekijk onze pagina’s en blijf op de hoogte door ons te volgen!

Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn

En ben jij benieuwd naar de trailer van dit jaar? Bekijk deze dan snel! Klik hier

Met vriendelijke groet,

Organisatie en vrijwilligersorganisatie Wereldhavendagen

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

rotterdam-festivals koninklijke-marine